Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0356 502 9998
Belgegeçer :
WEB https://zilelokmanhekim.meb.k12.tr
Adres : KAHYA MAH. ALPARSLAN CAD. LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO 1 ZİLE / TOKAT
VİZYON : Öğrencilerimizin sağlık ve sağlıklı toplum bilinci kazanmış olarak meslek hayatına atılacakları temennisi ve gelecekte insan sağlığından sorumlu bireyler olacaklarının farkındalığı ile “Okuldan Sağlıklı Yarınlara” diyoruz.
MİSYON : Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak günümüzün hızla gelişen alanları arasında olan sağlık sektörü için temel insan hakları ve hasta hakları çerçevesinde değişen ve gelişen sağlık sektörüne uyum sağlayabilen, insan onuruna yaraşır sağlık hizmeti sunacak personel yetiştirme misyonunu üstlenmekteyiz.
BAŞARILAR : 15.MEB Robot Yarışması Türkiye 1.liği.

Yatakhane Koğuşu :16
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
Saatler : 08.00-16.55
Isınma : KALORİFER